2 κ.σ. αραβοσιτέλαιο (30g) ή άλλο σπορέλαιο με ήπια γεύση
¼ κούπας γάλα εβαπορέ, αδιάλυτο (60ml)
ή κρέμα γάλακτος ή γάλα καρύδας
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi, μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε το λάδι και τη μισή ποσότητα του γάλακτος κι ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα λίγο-λίγο και ανακατεύουμε μέχρι να πετύχουμε την επιθυμητή πυκνότητα και υφή.
Το βάζουμε σε γυάλινο βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο.
Σημειώσεις
Η ποσότητα του γάλακτος είναι ενδεικτική, μπορούμε να την αυξομειώσουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
Recipe by Kouzinista at http://kouzinista.gr/2013/05/14/%ce%ac%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%84%ce%b1-oreo/