• Home
  • Blog
  • Συνταγές
  • About
  • Επικοινωνία
    • Συνεργασίες

Kouzinista

Made with love by Nana

Veggie burger με σως αβοκάντο και salsa fresca

02.12.2013

Veggie burger με σως αβοκάντο και salsa fresca / Red bean and mushroom veggie burger with avocado sauce and salsa frescaΑν ένα χορτοφαγικό burger σας ακούγεται άνοστο και βαρετό, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε. Το εικονιζόμενο «Veggie burger με σως αβοκάντο και salsa fresca» προκρίθηκε μεταξύ 90 συμμετοχών και βραβεύτηκε στην κατηγορία των κυρίως πιάτων στο γευστικό διαγωνισμό δημιουργικότητας Friday’s® Food Contest – Living Well. Το διαγωνισμό διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Friday’s® σε συνεργασία με τα Greek Food Βlogs και την ευγενική χορηγία της LG. Ο διαγωνισμός είχε σαν θέμα την κατηγορία Living Well του μενού τους, που αποτελείται από γευστικά πιάτα με υπέροχες γεύσεις και πολύτιμα συστατικά που χαρίζουν ευεξία και ενέργεια. Οι food bloggers, που επιθυμούσαν να πάρουν μέρος, έπρεπε να δημιουργήσουν ένα μοναδικό Living Well πιάτο που να βασίζεται σε ποιοτικές και θρεπτικές πρώτες ύλες και να ταιριάζει στη φιλοσοφία των Friday’s®.

Έχοντας αυτά στο μυαλό μου και μετά από σκέψη, αποφάσισα να φτιάξω ένα burger χωρίς ίχνος κρέατος, πλούσιο, όμως, σε πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης (χάρη στα φασόλια) καθώς και πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας (χάρη στα μανιτάρια). Ξεκινώντας, λοιπόν, με δύο βασικά υλικά, τα κόκκινα φασόλια και τα λευκά μανιτάρια, άρχισα τα πειράματα στην κουζίνα.

TGI Friday’s® Food Contest – Living Well.

Καταλαβαίνω ότι δε μπορείς να συγκρίνεις ένα χορτοφαγικό burger μ’ ένα ζουμερό μοσχαρίσιο burger με μεστή κρεατένια γεύση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να είναι εξίσου νόστιμο κι επιπλέον πιο ελαφρύ και υγιεινό. Το κλειδί είναι να το ενισχύσεις σε γεύση και υφή για να μη θυμίζει άνοστο πουρέ. Έτσι πρόσθεσα πλιγούρι για πιο ενδιαφέρουσα υφή, κρεμμύδι και σκόρδο για γεύση, jalapeño για σπιρτάδα, μαϊντανό για μια δόση φρεσκάδας και μπαχαρικά για νοστιμιά και άρωμα. Ακόμη σοτάρισα όλα τα υλικά μου για να νοστιμίσουν, πρόσθεσα τα μισά φασόλια κομμένα σε κομματάκια, απέφυγα να αλέσω υπερβολικά το μείγμα και δεν τσιγκουνεύτηκα τα μπαχαρικά. Στο τέλος το πασπάλισα με λίγο σιμιγδάλι και το έψησα στο τηγάνι για να αποκτήσει ωραίο χρώμα και τραγανή κρούστα.

Δε σταμάτησα, όμως, εκεί. Διάλεξα να το συνδυάσω με μια σως από αβοκάντο και γιαούρτι και μια Mεξικάνα salsa fresca. Η καθεμία είχε το ρόλο της. Η πρώτη να προσθέσει μια ανάλαφρη, κρεμώδη και δροσερή νότα στο burger ενώ η ζουμερή salsa να το εμπλουτίσει με πικάντικη ένταση. Το αφράτο ψωμάκι ήρθε να το ολοκληρώσει και το «Veggie burger με σως αβοκάντο και salsa fresca» αποτέλεσε τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό!

Το burger μου κατάφερε τελικά να προκριθεί και κάπως έτσι φτάσαμε στην πολυαναμενόμενη μέρα του τελικού. Συγκεντρωθήκαμε στα T.G.I. Friday’s Κηφισιάς για να δούμε να διαγωνίζονται τα πιάτα των φιναλίστ. Δεκαπέντε πραγματικά υπέροχα πιάτα που μαγείρεψαν κι επιμελήθηκαν ο Τάσος Καλοφωλιάς, Area Chef των T.G.I. Friday’s®, και η ομάδα του, φροντίζοντας με κάθε τρόπο να αντιπροσωπεύουν τη συνταγή που είχε δημιουργήσει ο καθένας από μας στην κουζίνα του. Πάρτε μια γεύση από τα πιάτα που ξεχώρισαν για τα πρωτότυπα υλικά τους, τη γεύση, την παρουσίαση και τη θρεπτική τους αξία:

Το έργο της κριτικής επιτροπής δεν ήταν εύκολο. Η Σοφία Ελευθερίου (κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος) εστίασε στη διατροφική αξία των πιάτων. Η Άρτεμις Τζίτζη (συντάκτρια γεύσης στο περιοδικό Αθηνόραμα) εστίασε στη γεύση τους. Η Έρση Ανδριτσάκη (υπεύθυνη ποιότητας και λειτουργίας των T.G.I. Friday’s) εστίασε στη διαδικασία προετοιμασίας των πιάτων και τα συστατικά τους. Ενώ η Αναστασία Κωνσταντακοπούλου (Local Store Marketing Manager των T.G.I. Friday’s) εξέτασε όλους τους παράγοντες επιτυχίας των πιάτων αλλά και το Friday’s spirit που τα διαπερνά!

Μετά από πολλές πιρουνιές, συζητήσεις, αξιολογήσεις και μερικές πιρουνιές ακόμα, η κριτική επιτροπή κατέληξε στις 3 συνταγές που βραβεύτηκαν: Τα βραβεία δόθηκαν στη βελουτέ σούπα λαχανικών «Shrimp Super Food Soup» της Σοφίας Πιτσικάλη από το blog Sofeto Geuseis Ygeias, τη θρεπτική σαλάτα «Avocado & Goji Berries Salad» της Δήμητρας και Ελένης Πάτση από το blog Nostimia και στο δικό μου «Veggie Burger with Avocado«, όπως ονομάστηκε εν συντομία για τις ανάγκες του διαγωνισμού! Συγχαρητήρια κορίτσια και συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετοχές!

TGI Friday’s® Food Contest – Living Well.

Και για να ολοκληρώσω με ένα οσκαρικό κλείσιμο, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Γιώργο Δέτση, τα Greek Food Βlogs και τα Friday’s® τόσο για την πρωτοβουλία τους όσο και για την άψογη οργάνωση και υλοποίηση του διαγωνισμού. Τον Τάσο Καλοφωλιά που ανέχτηκε τις παραξενιές και τις ιδιοτροπίες μας και διέθεσε πολύτιμο χρόνο και υπομονή. Το προσωπικό των T.G.I. Friday’s που ήταν πάντα στη διάθεσή μας και μας περιποιήθηκε με χαμόγελο. Και φυσικά τις υπέροχες και γλυκομίλητες κυρίες Αμαλία Μπίρτσα (http://syntageskardias.blogspot.gr/), Βιβή Μιχαήλ (http://spirtokoyto.blogspot.gr/) και Βίκυ Κουμάντου (http://tastefull.gr/) για την τόσο κεφάτη παρουσίαση του τελικού! Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα πρόσωπα που γεμίζουν κάθε μέρα χαμόγελα την κουζίνα μου, ενίοτε και λίγη γκρίνια, που δεν κουράστηκαν να δοκιμάζουν υπομονετικά τα burger μου, που με συμβουλεύουν, με ενθαρρύνουν και είναι πάντα δίπλα μου σε κάθε μου βήμα!

Και φτάνουμε στο καλύτερο! Δέκα τυχεροί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, μετά από κλήρωση, ένα κουπόνι δωρεάν γεύματος, αξίας 40 ευρώ, για τα εστιατόρια Friday’s® και να απολαύσουν τις απίθανες γεύσεις τους. Για να πάρετε μέρος, αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση (μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε το email σας), μέχρι τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου. Κάθε σχόλιο (που αντιστοιχεί σε μία μοναδική διεύθυνση IP) θα μπει μια φορά στην κληρωτίδα με αύξοντα αριθμό συμμετοχής. Η κλήρωση θα γίνει την επομένη, δηλαδή την παραμονή των Χριστουγέννων. Κάθε νικητής θα ενημερωθεί μέσω email και θα λάβει ηλεκτρονικά το κουπόνι του δωρεάν γεύματος, που φέρει ένα μοναδικό κωδικό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Veggie burger με σως αβοκάντο και salsa fresca / Red bean and mushroom veggie burger with avocado sauce and salsa fresca

Veggie burger με σως αβοκάντο και salsa fresca
 
Save Print
Προετοιμασία
20 λεπτά
Ψήσιμο/μαγείρεμα
50 λεπτά
Συνολικός χρόνος
1 ώρα 10 λεπτά
 
Κατηγορία: Λαχανικά / Όσπρια
Ποσότητα/μερίδες: 4
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ BURGER
  • 1½ κούπα κόκκινα φασόλια, βρασμένα & στραγγισμένα (345g)*
  • 4 μεσαία ή 8 μικρά λευκά μανιτάρια (120g)
  • 4 κ.σ. πλιγούρι, μαγειρεμένο (60g)**
  • ½ κούπα ψίχουλα ψωμιού (40g)
  • 1 αυγό, ελαφρά χτυπημένο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ή κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 πιπερίτσα jalapeño ή 1 καυτερή πιπερίτσα, ψιλοκομμένη
  • 2 κ.γλ. καπνιστή πάπρικα
  • 1 κ.γλ. κόλιανδρο, τριμμένο
  • 1 κ.γλ. ρίγανη
  • 1 κ.γλ. πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • ½ κ.γλ. κύμινο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ψιλό σιμιγδάλι, για το πασπάλισμα
  • αλάτι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 4 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι (60g)
  • ½ σκελίδα σκόρδο, περασμένη από την πρέσα
  • 1 κ.σ. χυμό λάιμ
  • ξύσμα από ½ λάιμ
  • αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ SALSA FRESCA
  • 2 μεσαίες ή 4 μικρές ντομάτες, κομμένες σε κύβους
  • ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 πιπερίτσα jalapeño ή 1 καυτερή πιπερίτσα, ψιλοκομμένη
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ή κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • ½ σκελίδα σκόρδο, περασμένη από την πρέσα
  • 1 κ.σ. χυμό λάιμ
  • αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
  • 4 φύλλα μαρούλι, κομμένο σε λωρίδες
  • 4 ψωμάκια για burger, ολικής άλεσης
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ BURGER
  1. Ξεπλένουμε τα φασόλια, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με κρύο νερό. Τα αφήνουμε να μουλιάσουν για 8 έως 12 ώρες. Αλλάζουμε το νερό και τα βάζουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 20 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να στεγνώσουν σε απορροφητικό χαρτί. (Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και έτοιμα βρασμένα φασόλια σε κονσέρβα.)
  2. Βάζουμε το πλιγούρι σ’ ένα μπολ και το καλύπτουμε με ζεστό νερό. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε να σταθεί μισή ώρα για να φουσκώσει.
  3. Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με ένα υγρό πανί και τα κόβουμε σε φετάκια. Πλένουμε το jalapeño, το κόβουμε στα τέσσερα, αφαιρούμε τους σπόρους και τα νεύρα και το ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό. Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το jalapeño. Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να εξατμιστούν τα υγρά τους. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα μισά φασόλια. Τα σοτάρουμε για 1 λεπτό. Τέλος, προσθέτουμε το σκόρδο, την καπνιστή πάπρικα, το τριμμένο κόλιανδρο, τη ρίγανη, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό για να απελευθερώσουν τα αρώματα τους. Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα και το αδειάζουμε στο μπολ του επεξεργαστή τροφίμων. Χτυπάμε μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά, προσέχοντας να μη γίνουν πολτός.
  4. Αδειάζουμε το μείγμα σ’ ένα μπολ και προσθέτουμε το μαϊντανό, τα ψίχουλα, το αυγό και το πλιγούρι καλά στραγγισμένο. Κόβουμε τα υπόλοιπα φασόλια σε κομματάκια και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Νοστιμίζουμε με αλάτι και ανακατεύουμε για να ενωθούν τα υλικά. Πλάθουμε το μείγμα σε μπιφτέκια και τα πασπαλίζουμε με λίγο ψιλό σιμιγδάλι. Τα βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον πριν τα ψήσουμε (η παραμονή στο ψυγείο βοηθάει το μείγμα να σφίξει).
  5. Σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι (ή γκριλιέρα) ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Ψήνουμε τα μπιφτέκια περίπου 6 με 8 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα, γυρίζοντας τα μόνο μία φορά. Μπορούμε, επίσης, να τα ψήσουμε στο φούρνο ή στο γκριλ σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και αλειμμένο με λάδι. (Πιθανόν να μπορεί να ψηθεί και στα κάρβουνα πάνω σε ειδική επιφάνεια ψησίματος, όχι όμως σε σχάρα, γιατί κινδυνεύει κολλήσει ή να διαλυθεί).
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
  1. Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και το ξεφλουδίζουμε. Το κόβουμε σε κομμάτια, το βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων και το πολτοποιούμε, μέχρι να γίνει λεία κρέμα. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σκόρδο περασμένο από πρέσα, το χυμό λάιμ, το ξύσμα και ανακατεύουμε. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Βάζουμε τη σως σε αεροστεγές δοχείο και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
ΓΙΑ ΤΗ SALSA FRESCA
  1. Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε σε κυβάκια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Πλένουμε το jalapeño, το κόβουμε στα τέσσερα, αφαιρούμε τους σπόρους και τα νεύρα και το ψιλοκόβουμε. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό. Σ' ένα μπολ αναμειγνύουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, την πιπεριά και το μαϊντανό. Προσθέτουμε το σκόρδο περασμένο από την πρέσα, το χυμό λάιμ, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά για να αναμειχθούν οι γεύσεις και να νοστιμίσει.
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
  1. Κόβουμε το ψωμάκι στη μέση και το φρυγανίζουμε. Αλείφουμε τη βάση του ψωμιού με μια πλούσια στρώση σως αβοκάντο και προσθέτουμε το μαρούλι κομμένο σε λωρίδες. Σκεπάζουμε με το μπιφτέκι και γαρνίρουμε με μια γενναιόδωρη ποσότητα από salsa fresca. Καλύπτουμε με το υπόλοιπο ψωμάκι και σερβίρουμε.
Σημειώσεις
Οδηγίες συντήρησης: Τα burger διατηρούνται στο ψυγείο έως 3 μέρες και στην κατάψυξη μέχρι 1 μήνα. Η σως αβοκάντο διατηρείται στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο έως 3 μέρες (το λάιμ προστατεύει το αβοκάντο από την οξείδωση) και η salsa fresca καταναλώνεται αυθημερόν.
• Αν χρησιμοποιήσουμε κόκκινα φασόλια κονσέρβας, θα χρειαστούμε περίπου 1½ κονσέρβα (1 κονσέρβα έχει 240g στραγγισμένο βάρος).
• Όταν το πλιγούρι μαγειρευτεί, το βάρος του σχεδόν τριπλασιάζεται, επομένως θα χρειαστούμε περίπου 20g ωμό.
3.5.3208

Πηγή συνταγής: Kouzinista

 

Πηγή συνταγής: kouzinista. Όλες οι φωτογραφίες και το περιεχόμενο του blog προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Παρακαλώ να μην χρησιμοποιείτε τις φωτογραφίες ή τα κείμενα, χωρίς την έγκρισή μου. Αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε μια συνταγή, παρακαλώ να την ξαναγράψετε με δικά σας λόγια και να αναφέρετε την πηγή με ενεργό link. Ευχαριστώ.

 
   

405 Σχόλια / Filed In: Λαχανικά, Όσπρια
Tagged: Αβοκάντο, Γιαούρτι, Μανιτάρια, Ντομάτα, Πλιγούρι, Φασόλια

Δοκιμάστε επίσης:

Τραχανόσουπα με καραμελωμένα κρεμμύδια & μανιτάρια / Trahana soup with caramelized onions & mushrooms
Τραχανόσουπα με καραμελωμένα κρεμμύδια & μανιτάρια

Κοχύλια με μπρόκολο & σάλτσα τυριών / Pasta shells with gorgonzola & broccoli
Κοχύλια με μπρόκολο & σάλτσα τυριών

Σαλάτα ζυμαρικών με ψητά ντοματίνια / Roasted cherry tomato pasta salad
Σαλάτα ζυμαρικών με ψητά ντοματίνια

Ασιατικά λιγκουίνι με κοτόπουλο και λαχανικά / Asian chicken linguine
Ασιατικά λιγκουίνι με κοτόπουλο

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΙΕΣ

  1. No47: Zafeiris Kalampokis λέει

    15.12.2013 at 16:33

    Πολλά Συγχαρητήρια!!!!
    zafeiriskal@gmail.com

    Απάντηση
  2. No46: Νίκος Χατζ. λέει

    15.12.2013 at 16:22

    Σούπερ! Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
  3. No45: Ευτέρπη λέει

    15.12.2013 at 16:01

    Τέλεια κάτι νέο!

    Απάντηση
  4. No44: maria λέει

    15.12.2013 at 15:22

    ouaou…k peinaw twra…ti vasanistiria einai afta pou mas kanete????

    Απάντηση
  5. No43: Tasos-Mihanetzis λέει

    15.12.2013 at 15:02

    μμμμμ πολυ καλο φαινεται!!

    Απάντηση
  6. No42: Dimitra λέει

    15.12.2013 at 14:56

    Συγχαρητηρια!!

    Απάντηση
  7. No41: Xrisa Vasiliou λέει

    15.12.2013 at 14:50

    Συγχαρητήρια! Φαίνεται υπέροχο το burger σας!

    Απάντηση
  8. No40: ΒΑΣΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ λέει

    15.12.2013 at 14:23

    υπεροχο δωρο!να ειστε καλα!

    Απάντηση
  9. No39: Άννα Σπανοπούλου λέει

    15.12.2013 at 14:07

    Φυσικά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ,το βρήσκω ιδιαίτερα ευρηματικό πρωτότυπο και υγιεινό!
    Δεν θα παραλείψω να το δοκιμάσω.
    Η σως όμως ειναι που το απογειώνει πιστεύω !
    Καλές γιορτές σε όλους γεμάτες ευτυχία και επιτυχίες 🙂

    Απάντηση
  10. No38: Petros λέει

    15.12.2013 at 13:49

    Συγχαρητήρια για την πρόκριση, συγχαρητήρια και σε όλους τους συμμετέχοντες, πάντα επιτυχίες!!!!

    Απάντηση
  11. No37: Αθανάσιος Δημητρίου λέει

    15.12.2013 at 13:47

    Επιλεγμένα ποιοτικά υλικά μπράβο

    Απάντηση
  12. No36: efi markozane λέει

    15.12.2013 at 13:46

    Συγχαρητήρια, μου αρέσει η ιδέα και θα ήθελα να το δοκιμάσω (όχι να το φτιάξω εγώ όμως…)

    Απάντηση
  13. No35: Tzoulia Simopoulou λέει

    15.12.2013 at 13:43

    υπέροχο είναι

    Απάντηση
  14. No34: marie λέει

    15.12.2013 at 13:42

    Μπράβο! Πάντα επιτυχίες!

    Απάντηση
  15. No33: Λουκας Ρεντιφης λέει

    15.12.2013 at 13:38

    Τρομερή ιδέα,ελπιζω να το δοκιμάσω σύντομα.

    Απάντηση
  16. No32: Maria Krenikova λέει

    15.12.2013 at 13:37

    πολυ καλη προταση μονο θ’ αλλαξω το πλιγουρι στη γεμιση με βρωμη

    Απάντηση
  17. No31: Iωάννα Αναγνωστοπούλου λέει

    15.12.2013 at 13:22

    Συγχαρητήρια! Φαίνεται απίστευτα νόστιμο!! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω! <3

    Απάντηση
  18. No30: Dina Diak λέει

    15.12.2013 at 13:20

    Συγχαρητήρια! και εγω θελω να το δοκιμασω

    Απάντηση
  19. No29: IoannaL λέει

    15.12.2013 at 13:15

    καλη επιτυχια!φοβερες συνταγες!

    Απάντηση
  20. No28: spyros λέει

    15.12.2013 at 13:15

    syxarhthria fainetai laxtaristo k anypomonw na to dokimasw!!!!

    Απάντηση
  21. No27: Ina Christova λέει

    15.12.2013 at 12:39

    Φαίνεται απλά λαχταριστό..

    Απάντηση
  22. No26: Σπυροπουλου Θεοδωρα λέει

    07.12.2013 at 12:48

    Συγχαρητηρια σε ολους, και εγω θελω να το δοκιμασω, φαινεται υπεροχο !

    Απάντηση
  23. No25: Eri λέει

    06.12.2013 at 19:03

    Πολλά συγχαρητήρια, υπέροχο είναι και θα το δοκιμάσω και με ρεβυθάκια που τους έχω αδυναμία.
    Φιλιά πολλά, πάντα επιτυχίες και καλές γιορτές, καλά να περάσετε!

    Απάντηση
  24. No24: Νίκος Μ. λέει

    06.12.2013 at 12:17

    Συγχαρητήρια! Φαίνεται dealicious! Πάντα επιτυχίες!

    Απάντηση
  25. No23: Lia Papadopoulou λέει

    06.12.2013 at 09:49

    Θα συμμετέχω και εγώ λοιπόν!!! :):) Νανά μου και πάλι συγχαρητήρια…Ελπίζω να είμαι εκεί και στον επόμενο διαγωνισμό για το επόμενο βραβευμένο πιάτο σου!!! ;):) Φιλιά!!!

    Απάντηση
  26. No22: Μπέττυ Αγγελοπούλου Γκιντζίρη λέει

    06.12.2013 at 00:53

    Λαχταριστό πιάτο…πάντα επιτυχίες…..

    Απάντηση
  27. Αμαλία λέει

    05.12.2013 at 22:36

    Ένα σχόλιο για το υπέροχο αυτό μπέργκερ, στην όψη τουλάχιστον στην έμπνευση και όπως φαντάζομαι την γεύση του γιατί δεν κατάφερα να το δοκιμάσω….

    Αν κερδίσω το γεύμα, ξανακάνε κλήρωση και δώστην σε κάποιον άλλον καλύτερα, όχι γιατί θα μου κακόπεφτε, αλλά έχω ήδη αρκετές, πως θα γίνει όμως να μου κάνεις ντελίβερι αυτό το μπεργκερ;;; Ελπίζω όταν πάω στα Φράιντεις να έχουν και το δικό σου και να το δοκιμάσω…

    Φιλιά και ευχαριστώ και για το σχολιάκι στο κείμενο

    Αμαλία

    Απάντηση
    • Nana λέει

      05.12.2013 at 23:41

      Για ντελίβερι το βλέπω λίγο δύσκολο. Αλλά αν έρθεις στα μέρη μου, θα χαρώ να σου κάνω το τραπέζι!

      Απάντηση
  28. No21: Λίλα λέει

    05.12.2013 at 15:12

    Να’μαι κι εγώ……………συγχαρητήρια, η συνταγή σου δείχνει φανταστική, αν και είμαι μακριά πολύ θα ήθελα να κερδίσω ένα γεύμα στα Tgi………………καλή συνέχεια!!!!!!!!!

    Απάντηση
    • Nana λέει

      05.12.2013 at 23:45

      Θα ΄χεις τουλάχιστον μια καλή δικαιολογία για εκδρομή στην Αθήνα! Ή με την πρώτη ευκαιρία μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

      Απάντηση
  29. Sofia sofeto λέει

    04.12.2013 at 23:41

    Νανά μου και πάλι συγχαρητήρια!!!
    Έχω εντυπωσιαστεί απ τις ικανότητες σου, είσαι χαρισματική και πολύ γλυκιά!
    Πάντα επιτυχίες σου εύχομαι!!!
    Φιλάκια!!!

    Απάντηση
  30. Νο20: Cathy Salonikidis λέει

    04.12.2013 at 20:43

    Finally a real veggie burger for the vegetarians!!!! If iit tastes as good as it looks I can’t wait to try it!!! At last something healthy…

    Απάντηση
  31. No19: Νατάσα λέει

    04.12.2013 at 15:41

    Συγχαρητήρια!!!Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!!

    Απάντηση
  32. No18: Marina T λέει

    04.12.2013 at 11:47

    Ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Συγχαρητήρια!

    Απάντηση
  33. No17: Μαρία Μπ. λέει

    04.12.2013 at 10:19

    Καλημέρα! Το έφτιαξα!!!!!!!!!!! Είναι τέλειο! Πρέπει να το κάνουν όλοι!!

    Απάντηση
  34. No16: Πέτρος λέει

    04.12.2013 at 10:17

    Συγχαρητήρια! Θα βάλω τη γυναίκα μου να το φτιάξει…. Χεχε….

    Απάντηση
  35. No15: ΑΝΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ λέει

    04.12.2013 at 01:32

    Συγχαρητηρια Νανα μου…καλη συνεχεια με πολλες, πολλες νεες συνταγες και …διακρισεις!!!

    Απάντηση
  36. No14: Cash Booh (@panastros) λέει

    03.12.2013 at 21:28

    Μπράβο!!! θα το δοκιμάσω σίγουρα με τη δωροεπιταγή που θα μου χαρίσετε…

    Απάντηση
  37. No13: Λενα Φ. λέει

    03.12.2013 at 20:09

    Συγχαρητηρια….φαινεται λαχταριστο!!

    Απάντηση
  38. No12: Παναγιώτης Κ, λέει

    03.12.2013 at 10:19

    Με κάτι τέτοια μας θυμίζετε ότι η υγιεινή διατροφή δεν είναι πάντα άνοστη, αλλά πεντανόστιμη!

    Απάντηση
  39. No11: Anastasia λέει

    03.12.2013 at 10:18

    Συγχαρητήρια για το πιάτο! Πεντανόστιμο!

    Απάντηση
  40. Νο10: KATEΡΙΝΑ λέει

    03.12.2013 at 00:44

    Τι να πω….μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Φαίνεται τέλειο!

    Απάντηση
  41. Νο9: StavroulaK λέει

    02.12.2013 at 23:55

    Συγχαρητήρια! Πάντα τέτοια! Ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό…

    Απάντηση
  42. Ερμιόνη λέει

    02.12.2013 at 22:49

    Τα θερμά μου συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά Νανά! Διαβάζοντας την ανάρτηση σου πραγματικά καταλαβαίνω πόσο εμπνευσμένο ήταν το πιάτο σου! Πάντα διακρίσεις εύχομαι!
    Από την κλήρωση θα ήθελα να με εξαιρέσεις.
    Φιλιά πολλά!

    Απάντηση
  43. No8: Mary Aziza Simantiraki λέει

    02.12.2013 at 22:34

    Συγχαρητήρια!Πάντα επιτυχίες εύχομαι!!

    Απάντηση
  44. No7: Helen λέει

    02.12.2013 at 22:33

    Συγχαρητήρια! Φαίνεται υπέροχο το burger σας! Ευχαριστούμε και για την συνταγή! 🙂

    Απάντηση
  45. Νο1: Καρακάση Χρυσάνθη λέει

    02.12.2013 at 19:47

    συγχαρητήρια για την πρόκριση, συγχαρητήρια και σε όλους τους συμμετέχοντες, πάντα επιτυχίες

    χαιρετίσματα από Θεσσαλονίκη

    Απάντηση
  46. Νο6: Ξανθή λέει

    02.12.2013 at 21:27

    Συγχαρητήρια!!πολύ ενδιαφέρον το πιάτο σου.
    Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!!

    Απάντηση
  47. Νο5: Cook Taste Live λέει

    02.12.2013 at 21:27

    Μπράβο Νανά! Congrats! Πολύ ωραία η ιδέα σου για veggie burger! Ήταν κάτι που έλειπε από τον (κατά τα τ’άλλα πολύ πλούσιο) κατάλογο των TGI.

    Απάντηση
  48. Νο4: Φίλιππος λέει

    02.12.2013 at 21:22

    Φαίνεται υπέροχο!! Κάνει το μαχαιροπήρουνο να φαντάζει κάτι μακρινό…

    Απάντηση
  49. Νο3: elpidatwoboysandhope λέει

    02.12.2013 at 20:53

    συγχαρητήρια !!! φαίνεται υπέροχο!!
    elpida2701@hotmail.com

    Απάντηση
  50. Νο2: άντια λέει

    02.12.2013 at 20:00

    Θέλω να το δοκιμάσω!!!

    Απάντηση
Επόμενα σχόλια »

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ!

Όλες οι νέες αναρτήσεις στο email σας;

ΟΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΕΣ

  • Εύκολη τούρτα μωσαϊκό με πραλίνα φουντουκιού

    Εύκολη τούρτα μωσαϊκό με πραλίνα φουντουκιού

    22.07.2016
  • Παγωτό κανταΐφι (χωρίς παγωτομηχανή)

    Παγωτό κανταΐφι (χωρίς παγωτομηχανή)

    08.07.2016
  • Γλασαρισμένα μπουτάκια κοτόπουλου στο φούρνο με φρέσκα βερίκοκα

    Γλασαρισμένα μπουτάκια κοτόπουλου στο φούρνο με φρέσκα βερίκοκα

    30.06.2016
  • Τρυπάτο σοκολατένιο κέικ ψυγείου

    Τρυπάτο σοκολατένιο κέικ ψυγείου

    24.06.2016
  • Blog
  • Συνταγές
  • Επικοινωνία

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ!

Θέλετε να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις στο email σας;

Show me your love!

Facebook Pagelike Widget

Theme by 17th Avenue · Powered by WordPress & Genesis · ©2016 kouzinista.gr · Design by kouzinista.