• Home
  • Blog
  • Συνταγές
  • About
  • Επικοινωνία
    • Συνεργασίες

Kouzinista

Made with love by Nana

Ονειρεμένο κέικ σοκολάτας με γιαούρτι

30.03.2017

Ονειρεμένο κέικ σοκολάτας που λιώνει στο στόμα / Dreamy chocolate fudge bundt cake

Μαντέψτε ποια επέστρεψε… ; Το ξέρω, χάθηκα αλλά «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Πρέπει να ομολογήσω ότι όταν x μέρες πριν (250 για την ακρίβεια) αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα από το blog, δεν είχα ακριβώς αυτό στο μυαλό μου. Οι μέρες, όμως, έγιναν εβδομάδες και οι εβδομάδες μήνες και κάθε φορά που από τύψεις ή από νοσταλγία σκεφτόμουνα ότι «πρέπει» να επιστρέψω, έβρισκα τελικά κάποια δικαιολογία για να μην το κάνω.

Υπήρξαν στιγμές που πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη ότι ίσως το blog μου έκανε τον κύκλο του και είναι καιρός να γυρίσω σελίδα. Όμως, η απόφαση να εγκαταλείψω αμαχητί κάτι στο οποίο έχω αφιερώσει τόση αγάπη, κόπο και χρόνο, ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Αποφάσισα, λοιπόν, αντί να καταπιέζομαι, να βάλω μια τελεία και να επιστρέψω όταν πραγματικά μου κάνει κέφι. Στο μεταξύ, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να αξιοποιήσω αυτό το «διάλειμμα» κάνοντας πράγματα που με γεμίζουν και μου δίνουν χαρά. Αν το να μαγειρεύω και να μοιράζομαι συνταγές μαζί σας είναι ένα από αυτά, θα συνεχίσω να το κάνω.

Ονειρεμένο κέικ σοκολάτας που λιώνει στο στόμα / Dreamy chocolate fudge bundt cake

Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα γίνω πιο συνεπής και τακτική στις αναρτήσεις μου αλλά ειλικρινά χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Νιώθω σα να συναντώ μετά από καιρό αγαπημένους φίλους. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τους μήνες της απουσίας μου, διάβαζα με χαρά τα σχόλια σας και προσπαθούσα να απαντώ όσο πιο άμεσα μπορούσα στις απορίες σας. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όσους από εσάς επικοινωνήσατε μαζί μου για να μάθετε αν είμαι καλά.

Με μεγάλη μου έκπληξη (και ανακούφιση) συνειδητοποίησα ότι το blog μου έχει μια υπόσταση από μόνο του και συνεχίζει να υπάρχει και να μεγαλώνει, ακόμη κι όταν εγώ το παραμελώ. Ειλικρινά σας ευχαριστώ που δε με ξεχάσατε και ήσασταν εδώ τους μήνες της απουσίας μου. Μου δίνατε ένα λόγο να θέλω να επιστρέψω.

Ονειρεμένο κέικ σοκολάτας που λιώνει στο στόμα / Dreamy chocolate fudge bundt cake

Τους μήνες που μεσολάβησαν, αναθεώρησα πολλά πράγματα. Συνειδητοποίησα ότι χρειαζόμουν απεγνωσμένα μια αλλαγή. Ήθελα περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου. Αισθανόμουν ενοχή αλλά και ανακούφιση, παραδέχομαι, που αποδεσμεύτηκα από την καθιερωμένη «υποχρέωση» της εβδομαδιαίας ανάρτησης συνταγών στο blog. Είχα το χρόνο να ανακαλύψω τι μου αρέσει πραγματικά να κάνω κι ελπίζω αυτό μου το πάθος να εξελιχθεί κάποια μέρα στη δουλειά των ονείρων μου.

Επιπλέον, έκανα ένα μεγάλο βήμα. Σταμάτησα να βρίσκω καταφύγιο στο φαγητό και πήρα τη γενναία απόφαση να υιοθετήσω ένα διαφορετικό μοντέλο διατροφής. Είναι στα σχέδια μου να αφιερώσω ένα ξεχωριστό κομμάτι του blog σε συνταγές με εναλλακτικά άλευρα και γλυκαντικά. Βλέποντας και κάνοντας…

Ονειρεμένο κέικ σοκολάτας που λιώνει στο στόμα / Dreamy chocolate fudge bundt cake

Σήμερα, όμως, θα σας γλυκάνω. Ετοίμασα μια συνταγή που αγαπώ και δεν της λείπει τίποτα. Ένα λαχταριστό κέικ σοκολάτας! Ίσως σκεφτείτε ποιος χρειάζεται μία ακόμη συνταγή για κέικ σοκολάτας; Ίσως αναρωτηθείτε τι διαφορετικό έχει το συγκεκριμένο; Αλλά αν αγαπάτε τη σοκολάτα όσο κι εγώ, είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα μπείτε στον πειρασμό να το δοκιμάσετε. Και σας υπόσχομαι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

Ονειρεμένο κέικ σοκολάτας που λιώνει στο στόμα / Dreamy chocolate fudge bundt cake

Προσωπικά, δε βαριέμαι ποτέ να δοκιμάζω καινούργιες συνταγές. Αντιθέτως, βαριέμαι απίστευτα να επαναλαμβάνω τις ίδιες. Ναι, υπάρχουν συνταγές που εμπιστεύομαι και είμαι σίγουρη ότι δεν θα με απογοητεύσουν αλλά η ιδέα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό με ιντριγκάρει και μου εξάπτει την περιέργεια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάποιες φορές να σπαταλάω αδίκως υλικά και κόπο αλλά πιστεύω ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά αν δεν είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις ή φοβάσαι τις αποτυχίες σου. Δεν μπορείς να γίνεις καλός σε οτιδήποτε, χωρίς να κάνεις λάθη. Και δεν μιλάω μόνο για τη μαγειρική.

Ονειρεμένο κέικ σοκολάτας που λιώνει στο στόμα / Dreamy chocolate fudge bundt cake

Αυτό το κέικ είναι όλα όσα περιμένεις από ένα κέικ σοκολάτας. Είναι τόσο καλό που αποφεύγω να το φτιάχνω γιατί οι αντιστάσεις μου εκμηδενίζονται όταν το βλέπω. Το δοκίμασα και το φωτογράφισα αρκετούς μήνες πριν και υποσχέθηκα ότι κάποια στιγμή θα το μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι από αυτές τις συνταγές που αξίζει να έχει κανείς στο ρεπερτόριό του.

Είναι πολύ απλό στην παρασκευή του. Δεν χρειάζεται μίξερ, δεν χρειάζεται να προνοήσεις να βγάλεις το βούτυρο ή τα αυγά εγκαίρως από το ψυγείο. Eίναι από τα κέικ που μπορείς να αποφασίσεις να φτιάξεις κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Είναι πλούσιο, υγρό, με μαλακή αλλά πυκνή ψίχα που λιώνει στο στόμα. Είναι έντονα σοκολατένιο, χωρίς να είναι υπερβολικά γλυκό ή βαρύ. Το βούτυρο και ο καφές του δίνουν «βάθος» στη γεύση και το γιαούρτι το διατηρεί απίστευτα ζουμερό. Είναι ένα καθημερινό κέικ που μπορεί να συνοδεύσει το πρωινό ή τον καφέ μας αλλά με μια γκανάζ σοκολάτας μπορεί να σταθεί άνετα και ως επιδόρπιο.

Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω! Ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά από δω και πέρα!

Ονειρεμένο κέικ σοκολάτας που λιώνει στο στόμα / Dreamy chocolate fudge bundt cake

• Με την ίδια συνταγή μπορείτε να φτιάξετε βάση για τούρτα, μοιράζοντας το μείγμα σε δύο στρόγγυλα ταψάκια, ή cupcakes αλλά θα χρειαστεί να προσαρμόσετε ανάλογα το χρόνο ψησίματος. Αρχίστε να ελέγχετε αν είναι έτοιμο μετά από 20 με 25 λεπτά.
• Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε καφέ στη συγκεκριμένη συνταγή. Ο καφές δεν θα επηρεάσει τη γεύση του κέικ αλλά θα ενισχύσει τη γεύση της σοκολάτας. Ωστόσο, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον καφέ με νερό, χυμό, ή ακόμα και μαύρη μπύρα, αν προτιμάτε.

Ονειρεμένο κέικ σοκολάτας
 
Save Print
Προετοιμασία
15 λεπτά
Ψήσιμο/μαγείρεμα
50 λεπτά
Συνολικός χρόνος
1 ώρα 5 λεπτά
 
Κατηγορία: Κέικ, Cupcakes & Muffins
Ποσότητα/μερίδες: 16-20
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  • λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 κ.γλ κακάο
  • 1 κ.γλ. άχνη ζάχαρη
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ
  • 1¼ κούπας δυνατό καφέ φίλτρου ή νερό (300ml)
  • 1 πλάκα βούτυρο αγελάδος, τεμαχισμένο (250g)
  • 6 κ.σ. κακάο, άγλυκο σε σκόνη (42g)
  • 2½ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (310g)
  • 2 κούπες ζάχαρη λευκή κρυσταλλική (400g)
  • 1½ κ.γλ. μαγειρική σόδα
  • ½ κ.γλ. αλάτι
  • 3 αυγά, μεσαίου μεγέθους (53-63g)
  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 10% ή 2% (200g)
  • 2 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας ή 2 βανιλίνες
Εκτέλεση
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C στις αντιστάσεις πάνω-κάτω και τοποθετούμε τη σχάρα στη δεύτερη θέση από κάτω.
  2. Βουτυρώνουμε γενναιόδωρα μια μεγάλη φόρμα για κέικ με τρύπα στο κέντρο. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το κακάο με την άχνη ζάχαρη. Πασπαλίζουμε τα τοιχώματα της φόρμας με το μείγμα, ανακινώντας την για να πάει παντού. Τινάζουμε να πέσει όσο περισσεύει.
  3. Σε ένα κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε τον καφέ (ή το νερό), το βούτυρο και το κακάο. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αποσύρουμε από την εστία και αφήνουμε να γίνει το μείγμα χλιαρό.
  4. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι. Αναμειγνύουμε καλά τα υλικά με ένα σύρμα χειρός.
  5. Προσθέτουμε το μείγμα βουτύρου-κακάο στο μπολ με τα στεγνά υλικά και ανακατεύουμε ζωηρά με το σύρμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να προκύψει ένα λείο και γυαλιστερό μείγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί το πρώτο, πριν προσθέσουμε το επόμενο. Ρίχνουμε το γιαούρτι και τη βανίλια και ομογενοποιούμε.
  6. Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα*. Σβήνουμε την πάνω αντίσταση και ψήνουμε το κέικ μόνο με την κάτω αντίσταση για 25 λεπτά. Στην συνέχεια, γυρνάμε τη λειτουργία του φούρνου στις αντιστάσεις πάνω-κάτω και ψήνουμε για άλλα 20-25 λεπτά ή μέχρι βυθίζοντας μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο του κέικ να βγαίνει καθαρή, χωρίς υπολείμματα ζύμης (αυτός είναι ο τρόπος που εγώ προτιμώ να ψήνω τα περισσότερα κέικ, γιατί έχω διαπιστώσει ότι έτσι φουσκώνουν πιο ομοιόμορφα, χωρίς σκασίματα). Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει μέσα στη φόρμα για 15 λεπτά. Στη συνέχεια το ξεφορμάρουμε πάνω σε μια σχάρα και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Σημειώσεις
* Γεμίζουμε τη φόρμα μέχρι τα ¾, όχι περισσότερο, για να έχει το κέικ περιθώριο να φουσκώσει, χωρίς να ξεχειλίσει.
3.5.3226

Πηγή συνταγής: Kouzinista

Ονειρεμένο κέικ σοκολάτας που λιώνει στο στόμα / Dreamy chocolate fudge bundt cake

 

Πηγή συνταγής: kouzinista. Όλες οι φωτογραφίες και το περιεχόμενο του blog προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Παρακαλώ να μην χρησιμοποιείτε τις φωτογραφίες ή τα κείμενα, χωρίς την έγκρισή μου. Αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε μια συνταγή, παρακαλώ να την ξαναγράψετε με δικά σας λόγια και να αναφέρετε την πηγή με ενεργό link. Ευχαριστώ.

 
   

38 Σχόλια / Filed In: Κέικ, Cupcakes & Muffins, Με σοκολάτα, Χωρίς μίξερ
Tagged: Βούτυρο, Γιαούρτι, Κακάο, Σοκολάτα

Δοκιμάστε επίσης:

http://terzopoulosbooks.com/index.php/cooking/megeiriki-kai-zaxaroplastiki-detail
Νηστίσιμο κέικ με ταχίνι & σταγόνες σοκολάτας + GIVEAWAY!

Muffins μπανάνας με σοκολατένια γέμιση & σταγόνες σοκολάτας σε δύο γεύσεις / Chocolate filled chocolate chip banana muffins
Muffins μπανάνας με σοκολατένια γέμιση σε 2 γεύσεις

Κέικ πραλίνας φουντουκιού με τρία υλικά (χωρίς μίξερ) / Three ingredient nutella loaf cake (no mixer)
Έχεις αυγά, αλεύρι & nutella; Φτιάξε ένα κέικ!

Nηστίσιμα κέικ με καρύδα και σοκολάτα (lamingtons ή χιονάτες) / Vegan lamingtons
Η νηστίσιμη πλευρά των lamingtons

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΙΕΣ

  1. Σοφία λέει

    31.01.2021 at 21:18

    Ο τίτλος είναι πέρα για πέρα αληθινός! Είναι ονειρεμένο! Ανακάλυψα πριν μήνες τη συνταγή και το φτιάχνω συνέχεια! Το καταπληκτικό με αυτό το κέικ είναι ότι δε στεγνώνει και είναι το ίδιο υπέροχο ακόμη και μέρες μετά (αν μείνει ?).

    Απάντηση
  2. Stella λέει

    27.11.2020 at 11:52

    Το φτιάχνω τρία χρόνια τώρα είναι υπέροχη συνταγή και έχει ξετρελανει πολύ κόσμο μπράβο υπέροχο. Συγχαρητήρια

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      11.12.2020 at 19:50

      Σε ευχαριστώ πολύ, Στέλλα, που δοκίμασες τη συνταγή μου και για τα κάλα σου λόγια!

      Απάντηση
  3. Σοφία λέει

    28.09.2020 at 02:37

    Το κέικ σου εκπληκτικό!!!!! Σ ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Νάσαι πάντα καλά και να μη χάνεσαι!

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      06.10.2020 at 14:22

      Σε ευχαριστώ πολύ, Σοφία, να ‘σαι καλά!

      Απάντηση
  4. Μαρία λέει

    28.04.2020 at 16:51

    Σε ανακάλυψα σχετικά αργά αλλά δεν έχει καμία σημασία, οι συνταγές είναι εξαιρετικές. Θέλω να κάνω τούρτα γενεθλίων κ αναζητώ το τέλειο κέικ. Έχω δοκιμάσει το υγρό σοκολατένιο κ άρεσε πολύ. Ποίο θα μου πρότεινες όμως για την τούρτα αυτό ή το υγρό σοκολατένιο;
    Ευχαριστώ

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      29.04.2020 at 13:33

      Μαρία, σε ευχαριστώ που δοκίμασες τη συνταγή μου και για τα καλά σου λόγια! Το κέικ σοκολάτας με γιαούρτι είναι μεν πιο πλούσιο σε γεύση αλλά τείνει να σφίγγει στο ψυγείο. Από την άλλη, το υγρό σοκολατένιο κέικ είναι πιο εύκολο στην παρασκευή του, το έχεις ήδη δοκιμάσει και παραμένει υγρό και μαλακό, ακόμη και μετά την παραμονή του στο ψυγείο. Ελπίζω να βοήθησα. Καλή επιτυχία και χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, είμαι στη διάθεσή σου.

      Απάντηση
  5. Τόνια λέει

    23.04.2020 at 19:32

    Απλά υπέροχο !!! Το έχω ήδη φτιάξει 4-5 φορές, σήμερα μάλιστα έβαλα και γλάσο απο πάνω, θεϊκό !!!
    Αύριο θα φτιάξω το ψωμί-πίτσα από τις συνταγές σου.
    Εγώ που δεν το έχω με την κουζίνα ιδιαίτερα, μόνο κατ’ανάγκη, είμαι σίγουρη ότι με τις υπέροχες συνταγές σου θα αφήσω όλη την οικογένεια κατάπληκτη!!!!

    Ευχαριστώ για τις υπέροχες συνταγές σου και νά σαι πάντα καλά!!

    Τόνια

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      25.04.2020 at 12:45

      Σ’ ευχαριστώ πολύ που δοκίμασες τη συνταγή μου, Τόνια, και άφησες τις εντυπώσεις σου! Καλή επιτυχία σε ό,τι δοκιμάσεις! Να ‘σαι καλά!

      Απάντηση
  6. Τογια Μαρια λέει

    05.02.2020 at 17:16

    Το κεικ υπεροχο με χαρακτηρα και πλουσια γευση! Σας ευχομαι απο καρδιας να εχετε υγεια, εμπνευση και παθος με οτι καταπιανεστε!

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      18.02.2020 at 13:32

      Σε ευχαριστώ πολύ, Μαρία!!!

      Απάντηση
  7. Κωνσταντίνα λέει

    25.01.2020 at 20:37

    Το κέικ είναι υπέροχο!!! Το έχω φτιάξει αρκετές φορές κι όσοι το έχουν δοκιμάσει ξετρελαθηκαν!!! Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με το blog σου, κι εννοείται όσες συνταγές έχω δοκιμάσει είναι υπέροχες!!! Επειδή βλέπω ότι η τελευταία ανάρτηση συνταγής σου είναι από το 2017 ήθελα να ρωτήσω αν θα έχουμε τη χαρά να δούμε κι άλλες αναρτήσεις σου??

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      27.01.2020 at 13:23

      Αχ, Κωνσταντίνα μου, μακάρι να μπορούσα να σου απαντήσω! Τα λόγια σου με κάνουν πολύ χαρούμενη και μου θυμίζουν το λόγο που ξεκίνησα αυτό το blog. Σε ευχαριστώ πολύ, πολύ!!!

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνα λέει

        30.01.2020 at 14:56

        Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Εύχομαι να διαβάσουμε καινούργια συνταγή σου σύντομα!!! Μέχρι τότε θα απολαμβανουμε τις ήδη υπάρχουσες!!!

        Απάντηση
  8. Τζενη λέει

    25.01.2020 at 19:28

    Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το δώσω στα παιδιά μου που τρελαίνονται για σοκολάτα!! Είμαι σιγουρη πως ο καφές το απογειώνει αλλά κάνει για τα παδιά? Φοβάμαι πως αν τον αντικαταστήσω με χυμό πορτοκάλι θα χάσει πολύ το κέικ και θα γίνει ενα συνηθισμένο κέικ σοκολάτας!

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      27.01.2020 at 13:19

      Τζένη, για μια πιο φιλική προς τα παιδιά εκδοχή, μπορείς να αντικαταστήσεις τον καφέ με νερό. Αντίθετα, με το χυμό πορτοκάλι δε θα επηρεάσει γευστικά το κέικ και η υφή του θα παραμείνει η ίδια. Δεν ξέρω αν θα γίνει ένα συνηθισμένο κέικ σοκολάτας. Πιστεύω ότι το βασικό μυστικό της νοστιμιάς του είναι το βούτυρο αγελάδος και το γιαούρτι. Ελπίζω να το δοκικάσεις και να μου πεις τη γνώμη σου!

      Απάντηση
  9. Georgia λέει

    15.01.2020 at 17:21

    Μπορώ να αντικαταστήσω το γιαούρτι με γάλα;

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      15.01.2020 at 20:35

      Γεωργία, αν αντικαταστήσεις το γιαούρτι με γάλα, αυτό θα επηρεάσει τη σύνθεση του μείγματος αλλά και την υφή του κέικ. Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τις συνταγές ανάλογα με τα υλικά που έχεις διαθέσιμα, κάτι που κάνω πολύ συχνά κι εγώ, μπορείς να το δοκιμάσεις. Πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Θα σου πρότεινα, όμως, να προσθέσεις μόνο 1/2 κούπα γάλα (120ml). Καλή επιτυχία!

      Απάντηση
  10. Μαρία λέει

    14.10.2019 at 08:50

    Απλά υπέροχο! Κρατιέται ζουμερό και αφράτο για μέρες!

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      15.10.2019 at 12:33

      Σε ευχαριστώ, Μαρία!

      Απάντηση
  11. Χρυσα λέει

    31.07.2019 at 05:52

    Το κέικ έγινε ίδιο με τις φωτογραφίες. Παρέμεινε τρυφερό και απίστευτα νόστιμο για πολλές μέρες. Πραγματικά ονειρεμένο. Αν και δεν τρελαίνομαι για κεικ, με αυτό εδώ ξεμυαλιστηκα.

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      20.08.2019 at 16:21

      Να ‘σαι καλά, Χρύσα!

      Απάντηση
  12. Σοφία λέει

    26.03.2019 at 14:26

    Καλησπέρα σας!
    Το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου;
    Ευχαριστώ

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      26.03.2019 at 16:14

      Σοφία, δεν παίζει ρόλο γιατί θα λιώσουμε το βούτυρο. Καλή σου επιτυχία!

      Απάντηση
  13. Θεοδώρα λέει

    22.01.2019 at 12:34

    Το πιο τέλειο κέικ με διαφορά μακάρι να μπορούσα να στείλω μια φωτογραφία από το αποτέλεσμα!!???

    Απάντηση
  14. Ελενα λέει

    10.01.2019 at 19:43

    Πόση άχνη στο κέικ?δεν γράφετε στα υλικά αλλά έχει στην εκτέλεση

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      11.01.2019 at 01:46

      1 κουταλάκι του γλυκού, αναφέρεται στα υλικά πάνω-πάνω (για το πασπάλισμα της φόρμας).

      Απάντηση
  15. Νατασα λέει

    06.03.2018 at 00:02

    Έφτιαξα το κέικ σήμερα και είναι το πιο ωραίο κέικ που έχω φτιάξει. Έχω ενθουσιαστεί με τη σελίδα σου! Δεν πρέπει να το αφήσεις αυτό που κανείς..

    Απάντηση
    • Kouzinista λέει

      12.03.2018 at 22:47

      Σε ευχαριστώ πολύ!!! Χαίρομαι που σου άρεσε!!!

      Απάντηση
  16. Μάγδα λέει

    10.04.2017 at 14:38

    Καλώς όρισες!! Χάρηκα πολύ που είδα ανάρτησή σου και εκτιμώ την ειλικρίνειά σου σε όσα είπες. Εύχομαι με ό,τι καταπιάνεσαι τώρα να σου δίνει χαρά και ικανοποίηση και πάντα θα χαίρομαι να διαβάζω νέες σου αναρτήσεις.
    Όσο για το κέικ, πάντα χρειαζόμαστε άλλη μια συνταγή για κέικ σοκολάτας, και πάντα θέλω να δοκιμάζω συνεχώς συνταγές, οπότε μπαίνει στη λίστα.

    Απάντηση
  17. Χρύσα λέει

    07.04.2017 at 16:37

    Όσο κι αν ευχαριστήθηκα να βλέπω αυτό το κέικ (το οποίο θέλω τόσο μα τόσο να δοκιμάσω), η χαρά μου για το γεγονός ότι ξαναδιαβάζω ανάρτησή σου είναι πολύ μεγαλύτερη!
    Και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν χαζεύω ατελείωτα αυτές τις λαχταριστές σου φωτογραφίες!
    Μην ξαναχαθείς για τόσο, μας λείπεις!

    Απάντηση
  18. dolmadaki λέει

    05.04.2017 at 15:33

    τελειο το κεικ!!! αφρατο σοκολατενιο! μ αρεσει η τσαχπινια του καφε! οι φωτογραφιες εξαιρετικες!

    Απάντηση
  19. Ερμιόνη λέει

    02.04.2017 at 22:59

    Χαίρομαι πάρα πολύ που τα ξαναλέμε εδώ.
    Πραγματικά μου έλειψαν οι συνταγές, οι φωτογραφίες, τα κείμενα…
    Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά και που επέστρεψες ανανεωμένη, αισιόδοξη και κατασταλαγμένη.
    Και τι επιστροφή! Σοκολατένια!
    Ελπίζω κι εγώ να τα λέμε και πάλι συχνά 🙂
    Σε φιλώ

    Απάντηση
  20. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ λέει

    01.04.2017 at 14:04

    Όπως σου είχα πει το έφτιαξα σήμερα. Έγινε τέλειο, ζουμερό, αφράτο, δεν έχω λόγια. Όποια συνταγή σου έχω φτιάξει είναι φοβερή. Σε ευχαριστώ πολύ που τις μοιράζεσαι μαζί μας. Ελπίζω να μην μας ξεχάσεις πάλι τόσο μεγάλο διάστημα.

    Απάντηση
  21. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ λέει

    30.03.2017 at 18:02

    Καλώς όρισες! Είναι η πρώτη φορά που σου γράφω, σε παρακολουθούσα όμως ανελλιπώς. Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψες και κυρίως που είναι όλα καλά για σένα. Το Σάββατο θα φτιάξω το υπέροχο κέικ σου και θα σου πω εντυπώσεις. Να είσαι πάντα καλά!!

    Απάντηση
  22. Penelope λέει

    30.03.2017 at 17:52

    Καλώς την!
    Νανά, θα σου πω, ότι πραγματικά έλειψες σ’ αυτή την «σφαίρα» που ονομάζεται μπλοκόσφαιρα και ειδικά στην ενότητα των ανθρώπων που αγαπούν τις γεύσεις και τους πειραματισμούς προς τέρψη ματιών και όχι μόνον 🙂
    Τα διαλείμματα τα έχουμε κάνει νομίζω οι περισσότεροι που γράφουμε…αισθανόμενοι/νες κούραση κατά καιρούς ή όποια άλλα συναισθήματα. Αλλά όταν κάτι το κάναμε με αγάπη και του αφιερώσαμε χρόνο…θέλουμε και πάλι να το «συναντήσουμε» είναι σχεδόν βέβαιο.
    Καλώς ήρθες πίσω λοιπόν με σούπερ-ντούπερ σοκολατένια απόλαυση, όπως άλλωστε μας είχες αφήσει…
    Χαιρετισμούς πολλούς.

    Απάντηση
  23. Δέσποινα λέει

    30.03.2017 at 14:52

    Πολύ χαίρομαι που επέστρεψες! Πραγματικά μας είχες λείψει!

    Απάντηση
  24. Γιώτα λέει

    30.03.2017 at 14:24

    Τι ωραία που έγραψες πάλι. Κι εγώ προς τιμήν σου θα κάνω το κέικ σου αύριο.
    Να περνάς καλά! Να ξεκουράζεσαι! Και όποτε αποφασίσεις να γυρίσεις εμείς εδώ είμαστε.

    Φιλιά πολλά,
    Γιώτα

    Απάντηση

Γράψτε απάντηση στο Kouzinista Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ!

Όλες οι νέες αναρτήσεις στο email σας;

ΟΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΕΣ

  • Παγωτό κανταΐφι (χωρίς παγωτομηχανή)

    Παγωτό κανταΐφι (χωρίς παγωτομηχανή)

    08.07.2016
  • Γλασαρισμένα μπουτάκια κοτόπουλου στο φούρνο με φρέσκα βερίκοκα

    Γλασαρισμένα μπουτάκια κοτόπουλου στο φούρνο με φρέσκα βερίκοκα

    30.06.2016
  • Τρυπάτο σοκολατένιο κέικ ψυγείου

    Τρυπάτο σοκολατένιο κέικ ψυγείου

    24.06.2016
  • Ταρτάκια μπισκότου με φρέσκα φρούτα

    Ταρτάκια μπισκότου με φρέσκα φρούτα

    17.06.2016
  • Blog
  • Συνταγές
  • Επικοινωνία

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ!

Θέλετε να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις στο email σας;

Show me your love!

Facebook Pagelike Widget

Theme by 17th Avenue · Powered by WordPress & Genesis · ©2016 kouzinista.gr · Design by kouzinista.